лого - Премиум Хотелс
особености - Премиум Хотелс

Максимизиране на приходите

Ние управляваме независими хотели и курорти от името на инвеститори и собственици. Нашите условия за управление подлежат на договаряне въз основа на продължителността и таксите. За собственици на хотели и инвеститори, които имат или планират да разработят хотели, курорти или хотелски комплекси, можем да препоръчаме нашите услуги.

Максимизиране на приходи

Управление на приходите

Решенията за управление на приходите на Премиум Хотел помагат на хотелите да анализират пазарните тенденции, да предвиждат търсенето на гостите и да превръщат възможностите в действителни резервации. Ние прилагаме програма за ценообразуване и ефективност, която оптимизира печалбите на хотела чрез ясно и последователно ценообразуване.

Максимизиране на приходи

Маркетинг

Маркетинговият ни екип работи за разпознаваемостта и развитието на вашата марка и хотел, за да увеличат тяхната известност и да се откроят от конкуренцията с планове за действие, състоящи се от: мултимедийни рекламни кампании, онлайн кампании, целеви имейл кампании, тактически промоции, както и подкрепа за присъствието на вашата марка и хотел в социалните мрежи.

Максимизиране на приходи

Дистрибуция

Достигане до основните и най-големи онлайн резервациионни системи и мрежи за продажби – туроператори и туристически агенции.

Максимизиране на приходи

Продажби

Можете да увеличите приходите на вашия хотел чрез трайни стратегически партньорства с голяма екосистема от B2B клиенти – глобални и местни корпоративни клиенти, агенции за срещи и събития, туристически агенции, авиокомпании и др.

Максимизиране на приходи

Онлайн присъствие

Развитието на хотелски сайт със собствена онлайн резервационна система повишава видимостта на хотела и онлайн централизирано резервиране. Активират се целеви маркетингови кампании, за да се увеличи видимостта на вашия хотел и да се привлекат нови клиенти.

ЗАЯВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Контактна информация
Информация за хотела
Предпочитано време за контакт с Вас